en minnesvärd 5månadersdag!!!

Jag har haft en jätte mysig dag idag! hahaha hände en jätte rolig sak nyss, vi satt och stekte pannkakor och helt plötsligt hör jag en smäll, och får nån vätska i aniktet och i ögonen. Jag springer till Katarina (Nina) tobbes mamma och skriker. ''KAN MAN BLI BLIND AV BENSIN'' haha¨! Tobbe hade alltså suttit med en tändare och sedan (utan att märka) ha tändaren över ljuset och så sprängdes den.Han fick lite på sig också. Och nu mår vi båda bra.Nina så snäll som hon e ringde till en läkare och dom sa att jag endats behövde skölja  med lite vatten, En rolig,Mysig och en riktigt roligt 5 månaders minne ;)


Här ser ni märket och ett hål i tändaren! haha





Sitter hemma hos älskling

Idag har jag och min älskling 5 månader och vi tänkte göra pannkakor och mysa framför tv:n bara. Idag har vi vart i långtråkiga skolan och sedan vart och köpt fifa 11 som min pojkvän är beroende av!. tänkte visa mitt bruna hår
 Mitt ansikte fasna inte på bild just nu :)


nu har man blivit brunett

ser ut som ett spöke faktist men jag vänjer väl mig. har ALDRIG varit brunett förutom att ha mitt underhår brunt. Är inte riktigt klar med det ska tillägga lite slingor också och kanske färga det lite ljusare. bild kommer imorn eller senare ikväll om jag orkar ;) puss på er

dagarna rullar förbi

känns som det var ett himla bra tag sen jag bloggade! ska börja att blogga igen när bloggen är som jag vill att den ska vara. men vå får se. kmr läga in lite småinlägg nån gång då och då men sen när jag fått till allt ska jag blogga er :) just nu sitter jag och målar mina naglar och dricker kaffe. ska strax plugga och sedan mysa ner mig undertäcket och kolla tv

U M O

igentligen hade jag sovmorgon idag men jag var tvungen att gå upp tidigare pgr av att jag skulle till ungdomsmottagningen och få ett nytt recept till mina p-piller.jooobigt. så mamma körde oss lite tidigare till skolan så jag och tobbe tog en macka och kaffe var. som sagt snart slutar vi och då ska jag ut med carro och amanda : : .
köss

skola skola och ännu mer skola...

har inte haft tid att blogga som ni ser.. skolan tar för mycket tid och den gör så jag inte heller orkar men ska försöka blogga. En sak funderar på det är om jag ska färga mitt hår ljus brunt med blonda slingor eller bara ha det som jag har det.. jaja iaf jag ska förbättra mig, börja även märka att jag får mer läsare nästan varje dag även om jag inte uppdaterar så jag ska skärpa mig.
Just nu sitter jag på datorkungskapen och trökar, slutar väl om en halvtimma eller så :)

puss på er

mitt gamla och goa lag that I miss!

Olle hedberg sjukt bra


Älskling är här nu :D

äntligen är min älskade prins här! Nu ska vi mysa framför tv:n.älskar han mest på denna jord!!!

Kiosken med brudarna!

stog ju i kiosken igår med felicia och johanna och hade skit skoj. vi tre tillsamans=damp! tog lite bilder också som är skit roliga.
idag blir det nog att städa mitt rum för 511 gången om jag orkar och så kommer såklart min pojke hit när som helst :)

DAA

sitter på lektion och har datorkungskap just nu, blev pricis klar med min inlämning WOHO! damp.. iaf min bajsmobil har inget batteri och min laddare är borta så jag kan inte göra mobil uppdateringar idag. har glömt min laddare nån stans. så det får bli mer inlägg när jag kommer hem från skolan. har lunch och två lektioner kvar sen I guit.

en fråga!  ska man klippa lugg eller ha det som jag har det, alltså ''lång lugg'' så ,man slipper ha massa hår som hänger överallt när man har tofs ;) och en annan fråga , VILKEN HÅRFÄRG SKA JAG HA!?
ljusbrunt med blonda slingor ?
blont?
blont med brunt underhår ?


now it can begin

så nu ar allt fixat med datorn och nu har jag fått lusten tillbaka att blogga så nu ska jag blogga mycket mer, ja jag vet jag har sagt det tidigare men n ska jag verkligen blogga mer. ska alltid börja med ett inlägg innnan skolan sen ungefär 5-6-7 inlägg efter skolan om inte mer och ska även lägga till reklam och göra om lite till i bloggen när jag har tid.

Im baaaaaack

äntligen funkar min datorn så nu kan jag börja blogga ieg  kööss hajj

”RSS