The girls are coming

kom hem från skolan för ett tag sen. Just nu sitter jag oxh väntar på att Daniella,Vicki och Jossan ska komma så vi kan kolla på Älska mig( det klippet jag la upp i förra inlägget). Så jag får se den för andra gången ,men den är så himla bra.nu bablar jag bara så vi hörs senare puss!¨
har inga nya bilder på datan så fick bli denna :)

Älska mig

Har precis kollat på en skit bra film. Börja fan störtlipa! ni måste bara se den, detta är del1!!

Nytt i Garderoben!

Kom precis hem från skolan och kungsmässan. Tänkte igentligen bara köpa skinnjackan men eftersom tröjan var något jag villat ha länge + att den var billig så tog den med... Nu ska jag iaf städa mitt rum en snabbis och forsätta med rensning av kläder. så vi hörs senare puss!
En lite varmare skinnjacka med päls. Vår/höst jacka
orginal pris 600:-
rea pris 300:-

En myströja från Gina tricot
orginalpris 200:-
rea pris 50:-

8 pack here I come!

herregud sikken träningsvärk jag komemr ha imorgon efter all den träning! Min mage gör så j*vla oont. kommer inte kunna ställa mig upp ur sängen imotgon:(buhuu.. Gäller bara att jag fortsätter pumpa magen (+rumpa/bröst) så blir jag topp till sommaren.Men gäller bara att jag kan låta bli godis och feeett mat...

Iväg att träna!

nu ska jag chila iväg och träna en snabbis. BLir nog mage,rygg och ben som jag tränar idag :) hejdå ses senare!




Hemma idag

idag ska jag bara vara ensam hemma och äta godis och kolla film och bara ta det lungt. Senare ikväll ska jag göra mitt speciella pass för fastare rumpa+bröst :) och sen ett långt varmt bad mhmm...
jag just nu :)

Allt känns mkt bättre nu...

Rummet är äntligen städat och jag ska nusätta mig och kolla på desperate housewives:) har inget annat för mig just nu:) allt känns så underbart!!!

Home sweet home

kom precis hem från träningen. Det var kaaaallt. men nu ska jag fortsätta städningen och läsa igenom en bok för det är prov imorgon :o not good. Men först ska jag lägga med i ett gottiie bad och äta lite seeen så blir det städning/läsning. ha det!



bara början för mig

Såå himla glad är jag just nu. Har ju tandläkar tid nästa måndag eller tisdag. Dom ska avgöra om jag får tandställning eller inte och jag hoppas att jag verkligen får det nu ,har väntat 100000år,då är ett av mina problem lösa.

Fina tänder here i come



det är svårt att bestämma sig...

Kom hem från skolan för en stund sedan, så jag tänkte att jag kunde sätta igång med mitt rum. För jag ska ju göra om det så jag ska börja med att gå igenom alla saker och slänga det som inte andvänds och så.. Fast först ska jag nog gå ner till köket och ta något att äta sen får vi se hur det blir med mitt städande..

ett bra beslut

sorry för dålig uppdatering de senaste veckorna, har haft fullt upp och varit sjuk. men jag ska försöka göra ändring på det..Ska göra om min blogg IGEN! och det behövs men vet inte vilka färger jag vill ha eller bilder och massa sånt, så denna veckan ska jag ägna mig åt att verkligen fixa min blogg. så jag börjar om helt denna veckan. För har gjort ett eget matschema + träningschema åt mig själv. så Allt börjar om på noll denna vecka bloggen jag allt

väldigt dålig uppdatering....

Som sagt så ar ju jag i danmark  helgen och det var skit roligt!!! Snälla människor och billig sprit(Y) Hotelet var jätte mysigt också..Synd ba att polisen kom och sa till oss på kvällen haha....tobbe o jocke ska såklart sjunga ifk låtar klockan 2 elle3 på natten så polisen (POLITI) kommer och ber oss komma ner. så jag börjar babla och säga; if we come down we not going to come up later cuse the keys not woork..  jaja berättar lite mer senare och bilder kommer också komma upp.. Plus så har jag varait MAGSJUK hela veckan.....Själv har man inte spytt(magsjuk) på 8år!!!!försen denna veckan. jaja hörs senare puss


Danmark!!

harinte bloggat på ett tag nu för har varit i danmark och tobbe har fyllt år: kommer lägga upp bilder på nr vi var där. sååå jävla kulll!!!!!!!!!!! puss hej

mölndals bro

ä'

utgång

ska ut med tjejorna (carolina&amanda). Vi har haft jätte kul har verkligen saknat tiderna med dom! men hörs sernare pöss

Är verkligen inte...

..bra på att blogga. sorry. Men ska försöka bättra mig. Just nu är jag med Carolina fast hon halvsover i min magiska säng. Tänkte göra ett video inlägg förut med orkade inte det så det får bli något annan gång:)
Jag just nu :)

Sjukling...

Nu ligger man hemma och är sjuk. Halsont,yr och förkyld. Hoppas man bli frisk snart för Älskling fyller ju år om fyra dagar och sen danmark och allt. Men nu ska jag börja städa mitt rum (igen) och hoppas det håller sig så:) Puss hej!



Melodifestivalen

Igår gick ju melodifestivalen på tv och för första gånger kan sverige rösta rätt. Dom två som vann var dom som jag ville skulle vinna! Danny & Swingfly!
Kunde inte lägga in dannys låt, den var inte upplagd på youtube :(

Godmorgon

Nu har jag äntligen vaknat upp från min dåliga sömn. Jag drömmde värsta maddrömen plus att mitt finger är stukat och jag tänker inte gå till sjukhuset så jag får bandage... Så det gör förjävligt ont hela tiden... Men just nu sitter jag och älskling och kollar på skidresa. så ni får ha det så btra puss!


Ny header!

Nu har jag äntligen fått en ny header:) Tack så mycket Marre! Nu ska jag iaf sova ,känner mig skit trött. men ni får ha det så bra på er. puss!

bild på mig i min nya tröja.skit söt tkr jag!
(mitt stökiga rum som ska städas..nån gång)

Iväg till träningen

nu ska jag iväg på träningen en snabbis. så återkommer till bloggen lite senare.så vi hörs



Mitt paket


en magtröja :)

Hämtade mitt paket igår..

just nu sitter jag och pratar med älsklingen i telefon och vi pratar om danmark!!!! längtar tills nästa helg då vi åker till danmark plus att min älsklig fyller 18 år och feesta!!kmr bli skiit kul.
och igåt va jag ju och jämtade m itt paket.ska bara ta kort så lägger upp det lite senare. Hörs sen!



”RSS