Nyår imorgon!!!!


Iväg att åka skridskor

Nu ska jag och tobbe at bussen till mälndal och möta upp massa sen tar vi alla bussen till nånstans och ska åka skridskor.Ska bli väldigt kul för en gång i tiden åkte jag också skridskor ska bli kul att se hur man åker och hur andra åker.. Måste skynda mig nu så hörs senare Puss hej.

Bilder på mig ocg carro barro från igår :)



Shopping med brudarna i frölundatorg

För två dagar sen åkte jag och brudarna Carolina , Daniella och Angelica och shoppade i frölunda torg. Fick med mig ganska mycket hem men tar kort på det lite senare och lägger upp det ikväll.
Bilder från shoppingen
Eftrer vi hade  varit frölunda märkte jag att min brunkräm jag köpte var borta så vi fortsatte i kållered snabbt och köpte en där. Och medans vi ändå var där satte vi oss och tåg en ficka på Graffiti.Jag Daniella och Carolina

Underbara vänner och pojkvän!

Detta har jag fått i julklapp av Carolina, Amanda och min Pojkvän Tobbe. Det va verkligen skit fina saker
Detta fick jag av Carolina. Två läppglans(genomskinligt och rosa), Badhanskar och skit snygga örhängen.
Detta fick jag av Amanda. Snygga armband och gulligt rosa nagellack.
Detta fick jag av min underbara pojkvän som jag önskat mig. Mina älsklingsskor, skit snygg zebraväska, avril lavinge parfym med en snygg väska till och tofsar och smink(mascaran är borta så den kom inte med på bild)

hallå alla körsbär och blåbär

Har varit en underbar julafton! har fått det jag ville och är jätte nöjd. Bilder kommer nog upp imon på alla klappar. har lekt lite med min kamera så tänkte lägga upp lite bilder köss haj.

Julafton om två dagar!

just nu ligger jag hemma hos tobbe och kollar på tv och sitter vid datorn, tobbe är ut med hunden och jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite eftersom det har jag inte gjort på ett tag. Idag ska jag och min brorrsa ut och handla lite julklappar och sedan ska jag nog träffa tobbe igen. Ska försöka blogga mer också
Puss hörs sen!


having a great fucking time

Har inte bloggat som ni har märkt dom senaste dagarna pgr av att jag haft så jävla kul med mina kompisar. Vi har slingat håret, vi har skrattat vi har dampat och MASSA MER. Carolina och amanda hade värsta fajten så jag och daniella bara stod och skratta igäl oss. Vi har åkt till möldal för att endast köpa pepparkaksdeg och shiiiit.
älskar mina vänner så!
riktig vänskap!

Rån i balltorp

Man knivskars vid rån


En man blev knivstucken när han stoppade ett rånförsök av en butik i Balltorp strax efter 17 på måndagen.


Det var en ensam man mellan 20-25 år gammal som försökte råna en butik på måndagseftermiddagen. Butiksinnehavaren ropade då på en man som har en pizzeria som avbröt rånet. När han hindrade rånet blev han knivstucken.

 

- Han hade tur som det verkar. Han fördes till sjukhus men det ska ha gått bra, säger Joakim Wolmerud, inre befäl polisenhet syd.

Polisen har inte fått tag på gärningsmannen


Underbara vänner

Igår träffade jag amanda W Daniella och Amada F. Vi hade skit skoj och det var så länge sen man träffade dom!
Först när vi var på väg till amanda då såg vi ett stjärnfall!:Ohaha fan va vi flippa och skratta och bad.. iaf sen när vi var hemma hos henne spelade vi BUZZ så himla kul. Sen mitt i allt sattes en låt på där uppe och vi var  helt ensama och det var ingen vanlig låt utan lät som en rymdlåt haha, fyfan va rädda vi var.Amanda F tog fram en kniv och sprang upp haha. Saknar dom och tiden med dom!
Bilder kommer senare när jag e hemma,tog inte så många bilder menmen.

LÖÖWE THEM!


ååhh!!

verken mobilen eller facebook som jag andvänder mest funkar fan inte. och det finns ingenting på tv eller filmer .juste pappa har hyrt filmer så det får jag väll kolla på men är så sur att mobilen fuckar touchen funkar typ bara 5 minuter sen ndbefkergftr
jaja nu ska jag duscha först sen sätta på en film och sura lite puss
pojkvännen orkar inte komma hit och sova heller så det gö mig ännu surare och mår så piss, behöver han...

Bilder från shoppingen

i Södags handlade jag julklappar och här är bilder från det.
Julklappar till familjen!!
Lite shopping till mig själv
julklappar till pojkvännen

glömt att blogga..

gjorde massa grejot igår men glömde att blogga om det så det får bli senare när jag kmr hem och det blir även bilder f¨ån det :) köss haj

Bilder från igår

Hade jätte mysigt med amanda igår, vi drack cider åt godis kolla på tv och nån konstig film haha. Har saknat tiden med amanda och det känns bra att vi är på god väg att hitta tillbaks. Hon är en person som aldrig skulle svika eller vara falsk.Hon är den jag kan lita på.Lööwe her

Godmorgon

Har sovit skit gott inatt,vaknade upp med Lukas(min katt) och Digger (min mammas systers hund).Skit söt liten hund. Nu sa jag sitta framför datorn ett tag och kolla på nån serie, och sedan ska jag städa klart mitt rum och sen kommer älsklingen hit:)
så ser Digger ut, söt!

Dagens shopping

Fredag och jag och amanda åkte och köpte godis 6till vår myskväll vi ska ha idag. Också köpte jag denna också...
haha kolla bakgrunden, stökit som vanligt..ups...

”RSS