utgång med tjejorna!

kom pricis hem från mellerud med min älskling! nu ska man träfa tjejorna som man inte vart med på jätte länge ,känns skit skönt.
så här ser man ut nu

bild på älsklingen och jag! :D
+ hade tre månader igår KÄnns UNDERBART!

Min älskling är bara för söt!


mandi+shopping+träning+packa

idag sja jag träffa amanda och vi ska åka och shoppa, frölunda eller nordstan vad vet jag. Kommer iaf bli kul har ju inte träffat henne på länge. sen efter har man såååklart träning för första gången nu under sommarlovet och sen efter det ska jag duscha och packa! och hur ska sofia hinna det!? :o brukar bli runt 5 väskor, förra gången jag åkte nån stans var till mellby strand och där var jag bara i två dagar och hade 3 väskor med mig, så får se hur många jag tar med mig. pinsamt och komma med 5 väskor och det inte får plats haha!

godmorgon

ännu en svår att somna natt. Tobbe har sovit här och såklart ska han ta all plats i sängen och armbåga mig eller sparka mig så jag får väl göra som vanligt antingen hämta en extra madrass och lägga mig på golvet eller så få det bli att jag sitter uppe vid datorn tills han vaknar.. suck   älskar han!

fhjndghmtju

fgnhdgkjgnegörn nötbjrnjbrntgbnrtnby

shoppig med tobbeish

mamma har äntligen hämtat ut pengar så jag kan shoppa imorogn. ska göra det med tobbe så det blir kul vet inte riktigt vad jag ska köpa får se, kanske lägger upp bilder på vad jag köpt men vi får se
kössen så länge

La musica'


hård träning pågång!

nu har både jag och tobbe bestämt att vi inte ska äta onyttigt och att vi ska ut och jogga tillsamans.fast detta hade vi bestämt för tre dagar sen men det gick inte så bra haha så vi börjar om.

tjosan

jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar tobbe. Min första och min allra bästa kärlek.går inte att vara utan honom. mitt hjärta bankar för han verkligen. förstå det. gåår inte att vara utan sitt hjärta i en dag. vänta tills ni hittar kärleken så förstår ni hur jag känner mig

ingen återvändo

jag kmr göra nåt som inte ens jag vill göra. ett stort misstag.men jag är tvungen, och det får jag väl leva med.
ska inte röra en cigg
äta mindre
mindre kolhydrater Mer nyttigt
jogga varje dag tills skolan börjar
styrke träna varje kväll
gymma 3 ggr i veckan
gå ut och spela fotboll varje dag
detta är vad jag ska göra tills skolan börjar. men först måste göra ''det'' och det kmr jag inte må bra av.

min spotify blabla

håll inne knappen och dra här under för texkten är vit så min spotify lista syns inte ;)
SoofyyProppen
förlåt föe dålig uppdatering.. har haft fullt up haha WTF SOMMARLOV!! haha min kompis ville att jag skulle lägga upp min spotify lista så hon kunde få den haha. så nu gör jag de :D hörs snart tyyyyyyp elr inte. ska ut och tälta med VÄRLDENS BÄSTA!! komr vara livrädd men som tur har med en biff som kille (L)
KÖSSEN
bild på dom som betyder mest för mig
carro
tobbe

”RSS